EN

Grass Sessions

Nga maji 2021, Kino ARMATA fillon me Grass Sessions, performanca muzikore të bazuara në manipulimin e muzikës elektronike përmes sintetizuesve dhe efekteve zanore. Gjatë performancave të Grass, Kino ARMATA shndërrohet në një fushë improvizuese duke i dhënë artistëve hapësirë për përpunimin eksperimental të tingullit.